NORDVESTFALSTER PASTORAT

Velkommen til Nordvestfalster pastorat. Et pastorat, der omkranses af Guldborgsund i vest og Storstrømmen i nord og med 2 broer, som bindeled til de nærliggende øer.  5 sogne med 6 kirker. 6 fantastiske kirker med hver sit særpræg. Klik her og læs mere om vore spændende kirker.

6 kirker – vidt forskellige – herlige steder at besøge som kirkegænger eller turist. smiley

Hvis man ønsker kirkebil til vore gudstjenester eller arrangementer og bor i Nordvestfalster pastorat, så kan man ringe til Bjarnes taxi på tlf. 54 43 55 24 dagen i forvejen, helst inden kl. 10.

 

KONFIRMANDINDSKRIVNING

Hvis du ikke har fået en invitation i juni måned, kan du hente den her.

Søndag den 1. september kl. 11 er der indskrivningsdag i Vålse for konfirmander der skal konfirmeres i 2020 og gå til konfirmandforberedelse i Nordvestfalster pastorat (Nr. Vedby, Vålse, Kippinge, Stadager og Brarup sogne). Læs nærmere i invitationen.

Kære forældre: Husk jeres nem-ID

 

LEDIG STILLING SOM ADMINISTRATOR

Er du vores nye medarbejder?

Vi kan tilbyde en 32 timers stilling som administrator. Se stillingsopslaget 

Administrationen har fået ny mailadresse: 

admin@nvfp.dk

Telefonnummer:

40 10 66 45 

Alt vedrørende administration af kirkegårde og regnskab rettes til ovenstående kontakter

GÆSTEPRÆDIKANT og FÆLLESSPISNING

Ved gudstjenesterne kl. 9.30 i Brarup og kl. 11 i Vålse prædiker Anna-Marie Lauenstein og bagefter er der fællesspisning i konfirmandlokalet i Vålse. Her vil Anna-Marie fortælle om sit arbejde i den lutherske kirke i Tanzania. Vi serverer afrikansk gryderet og af hensyn til planlægning skal man tilmelde sig hos Dorte Hedegaard på mail: dhe@km.dk eller mobil: 2132 2258 senest d. 23. august. Det er gratis at deltage, men man må gerne give et bidrag til Danmission.

Lidt om Anna-Marie Lauenstein: Anna-Marie er uddannet lærer og har undervist i folkeskolen i 13 år. Hun har boet i Vålse i nogle år og siden flyttede hun til Sundby på Lolland, hvor hun blev konsulent og fundraiser i Danmission. I 2017 besluttede Anna-Marie sig for at gøre noget helt radikalt og nyt. Hun tog sammen med sin mand Louis Møllerfors til Tanzania for at arbejde sammen med kirkefolk i det nordlige Tanzania og her er de fortsat dybt engageret i en helt anden hverdag end den danske.

REFERAT FRA MENIGHEDSRÅDSMØDE

Læs beslutningsprotokol fra 21. august 2019

Næste møde er onsdag den 18. september kl. 19

FORMIDDAGSHØJSKOLEN STARTER IGEN

Torsdag den 12. september kommer sognepræst Jesper Vigant fra Nakskov fortæller om sin vej fra skuespiller til præstegerningen og meget mere.

Vi starter kl. 9.30 i Vålse kirke med lidt morgensang og fortsætter i konfirmandstuen med formiddagskaffe og foredrag.

Se efterårets fulde formiddagshøjskoleprogram


Kontakt os

  • Nordvestfalster Pastorat
  • Find adresser, tlf.numre og mailadresser i menuen under Kontakt

  • Tlf:
  • Email: info@nvfp.dk
 

Sociale links