NORDVESTFALSTER PASTORAT

Velkommen til Nordvestfalster pastorat. Et pastorat, der omkranses af Guldborgsund i vest og Storstrømmen i nord og med 2 broer, som bindeled til de nærliggende øer.  5 sogne med 6 kirker. 6 fantastiske kirker med hver sit særpræg. Klik her og læs mere om vore spændende kirker.

6 kirker – vidt forskellige – herlige steder at besøge som kirkegænger eller turist. smiley

Hvis man ønsker kirkebil til vore gudstjenester eller arrangementer og bor i Nordvestfalster pastorat, så kan man ringe til Bjarnes taxi på tlf. 54 43 55 24 dagen i forvejen, helst inden kl. 10.

 

REFERAT FRA MENIGHEDSRÅDSMØDE

Læs referatet fra sidste

menighedsrådsmøde fra 12. juni 2019 her

 

 

 

NYE TIDER EFTER PINSE

Fra søndag den 16. juni laver vi om på gudstjenestetiderne. Vi tilbyder en gudstjeneste hhv. kl. 9.30 eller kl. 19 og en højmesse kl. 11. Hvis man synes kl. 9.30 er for tidligt og kl. 11 er for sent, kan man komme til vore gudstjenester med dåb på udvalgte lørdage - de foregår kl. 10. Se i øvrigt vores gudstjenesteliste i menuen.

KONFIRMANDINDSKRIVNING

Efter gudstjenesten søndag den 1. september er der indskrivning for konfirmander der skal konfirmeres i 2020 og gå til konfirmandforberedelse i Nordvestfalster pastorat (Nr. Vedby, Vålse, Kippinge, Stadager og Brarup sogne). I denne uge (24) bliver invitationerne sendt ud. Hvis du ikke får en invitation, kan du hente den her.

 


Kontakt os

  • Nordvestfalster Pastorat
  • Find adresser, tlf.numre og mailadresser i menuen under Kontakt

  • Tlf:
  • Email: info@nvfp.dk
 

Sociale links