NORDVESTFALSTER PASTORAT

Velkommen til Nordvestfalster pastorat og sogn. Et pastorat, der omkranses af Guldborgsund i vest og Storstrømmen i nord og med 2 broer, som bindeled til de nærliggende øer. 1 sogn med 6 kirker. 6 fantastiske kirker med hver sit særpræg. Klik her og læs mere om vore spændende kirker.

6 kirker – vidt forskellige – herlige steder at besøge som kirkegænger eller turist. smiley

Hvis man ønsker kirkebil til vore gudstjenester eller arrangementer og bor i Nordvestfalster pastorat, så kan man ringe til Bjarnes taxi på tlf. 54 43 55 24 dagen i forvejen, helst inden kl. 10.

AKTUELT FRA PRÆSTERNE

KONFIRMANDER

Konfirmandforberedelsen finder sted tirsdage 14.30 -16.00 i konfirmandlokalet på Egensevej 3

Det nye konfirmandhold er godt i gang og her i september er det også tiden for den første konfirmandgudstjeneste, tirsdag den 20. september kl. 19 i Vålse kirke, som de unge mennesker står for. Temaet bliver i år skabelse og hvad deraf følger. Gudstjenesten vil forme som en anderledes gudstjeneste med optrin, læsninger, lystænding osv. Efter gudstjenesten er der orientering for forældrene men alle er velkomne til gudstjenesten. 

HØSTGUDSTJENESTER

September måned står i høstgudstjenesternes tegn. I år ved 1 lidt særlig og 2 almindelige og ordinære højmesser med muligheden for at synge de kendte høstsalmer samt 2 af nyere dato, mens man nyder den flotte høstpyntning, som pastoratets gravere har stået for. Temaet er væksten og høsten og Guds skaberværk. Efter gudstjenesterne bydes der på lidt rart at spise og drikke. I Vålse efter gudstjenesten den 11/9 kl. 11 samles vi om lidt snitter og en øl/vand, i Brarup den 18/9 kl. 11 bydes der på kaffe og kage. Begge dage samles der ind til menighedsplejen. Vel mødt til alle.

BIBELSKOLE I VÅLSE OG NØRRE ALSLEV

Starter op igen tirsdag den 13. september i Nørre Alslev. Læs mere længere nede

 

 

BIBELSKOLE I VÅLSE OG NØRRE ALSLEV

I fjor indledte præsterne i Nørre Alslev og Vålse et samarbejde om Bibelskolen. Sammen med deltagerne læste vi Markusevangeliet og drøftede hver gang de spørgsmål, som rejste sig under læsningen. I år læser vi Matthæusevangeliet, hvor vi lægger vægt på forskellige temaer, som etik, undere, møder med Jesus, lignelser og Dommedag. Nye deltagere er velkomne!

Vi mødes over ti tirsdage i efteråret og foråret. Præsterne leverer på skift lidt baggrundsviden, men det er læsning og diskussion, der er i centrum. Man kan låne en bibel eller medbringe sin egen.

27.9                     Vålse kl. 19.00 i konfirmandstuen

11.10                  Nørre Alslev kl. 19.00               

25.10                  Vålse kl. 19.00

1.11                     Nørre Alslev kl. 19.00

UDFLUGT MED MENIGHEDSPLEJEN

Menighedsplejen i Nordvestfalster pastorat arrangerer sogneudflugt for alle der har lyst og tid. Har du lyst til en lille køretur til blandt andet Dodekalitten og Maribo domkirke med hyggeligt samvær undervejs? Så er det bare at møde op. Tilmelding dog nødvendigt på tlf. til 29475912. Vi byder på frokost og kaffe og kage undervejs og det er alt sammen ganske gratis.

Afgang fra Vålse kirkes parkeringsplads torsdag den 29. september kl. 9.30 og hjemkomst kl. cirka 16.00

Vel mødt.

 

 


Kontakt os

  • Nordvestfalster Pastorat
  • Find adresser, tlf.numre og mailadresser i menuen under Kontakt

 

Sociale links