NORDVESTFALSTER PASTORAT

Velkommen til Nordvestfalster pastorat. Et pastorat, der omkranses af Guldborgsund i vest og Storstrømmen i nord og med 2 broer, som bindeled til de nærliggende øer.  5 sogne med 6 kirker. 6 fantastiske kirker med hver sit særpræg. Klik her og læs mere om vore spændende kirker.

6 kirker – vidt forskellige – herlige steder at besøge som kirkegænger eller turist. smiley

Hvis man ønsker kirkebil til vore gudstjenester eller arrangementer og bor i Nordvestfalster pastorat, så kan man ringe til Bjarnes taxi på tlf. 54 43 55 24 dagen i forvejen, helst inden kl. 10.

 

REFERAT FRA MENIGHEDSRÅDSMØDE

INVITATION TIL HØSTGILDE?

Dog ikke...

Men vi vil invitere alle landmænd/-kvinder, deres familier og alle andre der, sammen med os, vil takke for at vi også i år får brød, frugt og grønt på bordet, øl og vin i flaskerne og hvad vi ellers høster rings omkring. Kom derfor talrig til vore høstgudstjenester med efterfølgende kaffe og hjemmebag:

Brarup søndag den 29. september kl. 11

MENIGHEDSPLEJEN I NORDVESTFALSTER PASTORAT INVITERER

Pastoratets menighedspleje arrangerer i samarbejde med Samvirkende Menighedsplejer en familiedag fredag den 27. september. Målgruppen er børnefamilier i vores sogne.

Hent invitationen til familiedagen her

FORMIDDAGSHØJSKOLENS PROGRAM

Vi starter kl. 9.30 i Vålse kirke med lidt morgensang og fortsætter i konfirmandstuen med formiddagskaffe og foredrag.

Se efterårets fulde formiddagshøjskoleprogram

TILMELDING TIL KONFIRMATIONS- FORBEREDELSE

Hvis du gik glip af indskrivningen den 1. september, så klik her https://nemlog-in.dk/login.aspx/noeglekort  for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.
Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.
Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at  downloade TILMELDINGSBLANKETTEN eller kontakte kirkekontoret her på 23 41 10 28.

KONTAKTOPLYSNINGER TIL ADMINISTRATIONEN

Administrationen har fået ny mailadresse: 

admin@nvfp.dk

Telefonnummer:

40 10 66 45 

Alt vedrørende administration af kirkegårde og regnskab rettes til ovenstående kontakter


Kontakt os

  • Nordvestfalster Pastorat
  • Find adresser, tlf.numre og mailadresser i menuen under Kontakt

  • Tlf:
  • Email: info@nvfp.dk
 

Sociale links