NORDVESTFALSTER PASTORAT

Velkommen til Nordvestfalster pastorat og sogn. Et pastorat, der omkranses af Guldborgsund i vest og Storstrømmen i nord og med 2 broer, som bindeled til de nærliggende øer. 1 sogn med 6 kirker. 6 fantastiske kirker med hver sit særpræg. Klik her og læs mere om vore spændende kirker.

6 kirker – vidt forskellige – herlige steder at besøge som kirkegænger eller turist. smiley

Hvis man ønsker kirkebil til vore gudstjenester eller arrangementer og bor i Nordvestfalster pastorat, så kan man ringe til Bjarnes taxi på tlf. 54 43 55 24 dagen i forvejen, helst inden kl. 10.

AKTUELT FRA PRÆSTERNE

Indskrivning af næste års konfirmander

Der vil komme nærmere oplysninger vedr. indskrivning på vores hjemmeside og i næste nr. af SogneNyt i Ugeavisen.

 

Vigtigt! Send aldrig personfølsomme oplysninger via en almindelig mailforbindelse. Det kan for eksempel være oplysninger i forbindelse med dåb, konfirmation eller dit medlemskab i folkekirken.  

Hvis du vil sende en mail med personfølsomme oplysninger til præsterne, så brug "send sikker mail til ..." under kontakt.

FANGEKORET GÆSTER NØRRE VEDBY KIRKE

Fangekorets sangere og korleder

Koret, som består af både tidligere og nuværende indsatte fra fængsler i Øst-Danmark, har nu i godt 20 år optrådt for fulde huse rundt om i landet og vi er så heldige at få besøg af de godt 17 korsangere søndag den 26. maj kl.19.

De synger nogle af deres egne sange og kompositioner som handler om skyld og tilgivelse under ledelse af den dygtige organist og pianist Louise Adrian, som i 29 år har sunget, spillet og komponeret musik sammen med de indsatte i fængslerne.

Koret vil samme aften sælge deres musik cd og overskuddet fra salget går til Børnetelefonen under Børns Vilkår.

Alle er velkommen og der er gratis adgang.

 


Kontakt os

  • Nordvestfalster Pastorat
  • Find adresser, tlf.numre og mailadresser i menuen under Kontakt

 

Sociale links